Προγεννητική φυσικοθεραπεία

Στο φυσικοθεραπευτήριό μας προνοούμε με προγράμματα αποκατάστασης και άσκησης, ειδικά για την ευαίσθητη περίοδο της εγκυμοσύνης, σε συνεννόηση με τον γυναικολόγο σας. Οι υπηρεσίες και τεχνικές μας είναι φιλικές και ανώδυνες ώστε να αισθάνεστε ασφαλείς για εσάς και το έμβρυο που κυοφορείτε.

 

Καλύπτουμε, με υπευθυνότητα και ασφάλεια, όλες τις ανάγκες σας κατά την προγεννητική περίοδο, όσον αφορά:

  1. μυοσκελετικά προβλήματα, όπως πόνους σε σπονδυλική στήλη/ ισχία/ πλευρές, διάσταση ορθού κοιλιακού, προβλήματα πυελικού εδάφους. Αναλόγως την εκάστοτε περίπτωση, το manual therapy, οι τεχνικές μαλακών μορίων, η θεραπευτική μάλαξη, η θεραπευτική περίδεση, ή οι ειδικές ασκήσεις ανακουφίζουν, επανεκπαιδεύουν και προστατεύουν τις ευαίσθητες δομές τις εγκύου
  2. κατακράτηση υγρών, με ειδική λεμφική μάλαξη για απομάκρυνση παραπροϊόντων λεμφικού συστήματος και εμφανή αποτελέσματα στο πρήξιμο του σώματος που παρατηρούνται στην περίοδο αυτή.
  3. προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν σε εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου από την παρατεταμένη ακινησία, σας επισκεπτόμαστε στον χώρο σας και διατηρούμε, με την άδεια του γυναικολόγου σας , τις, υπόλοιπες από την κοιλιά, δομές σε βελτιωμένη λειτουργικότητα, αντιμετωπίζουμε μυοσκελετικούς πόνους λόγω ακινησίας . Έτσι αποκτάτε καλύτερη αίσθηση του σώματός σας και εμφανώς βελτιωμένη ψυχολογία.
  4. φυσική άσκηση για ενίσχυση δύναμης, ευλυγισίας, αντοχής, ψυχολογίας, αναπνευστικής ικανότητας, επίτευξη ορθοσωμίας, μείωση πόνων λόγω μηχανικών και ορμονικών αλλαγών με Prenatal Personal Training – Prenatal Clinical Pilates – Prenatal Clinical Yoga.

*** Ακολουθήστε μας στα social media & δείτε περισσότερα νέα και αποτελέσματα της προγεννητικής φυσικοθεραπείας στις ασθενείς μας ***