Σε αυτή την περίοδο δίνουμε την επιλογή στους ασθενείς μας να απολαύσουν τις υπηρεσίες μας μέσω Skype, Viber ή  Messenger. Οι υπηρεσίες αυτές είναι:

  • φυσικοθεραπευτική συμβουλευτική για οτιδήποτε αισθάνεστε ότι σας δυσκολεύει γύρω από το μυοσκελετικό σας σύστημα, φροντίζοντας έτσι μέσω της καθοδήγησής μας να βελτιωθεί
  •  αποκατάσταση χειρουργείων ή τραυματισμών που χρήζουν ειδικών θεραπευτικών ασκήσεων και συμβουλών αποκατάστασης
  • προγράμματα πυελικής φυσικοθεραπείας, όπως διάστασης ορθού κοιλιακού μυός, ακράτειας, πρόπτωσης ενδοκοιλιακών οργάνων
  • οποιοδήποτε πρόγραμμα άσκησης για αποκατάσταση μυοσκελετικού προβλήματος/ καρδιαγγειακή τόνωση/ αποφυγής δυσκαμψιών/ ακόμη και για εσάς που θέλετε να ασκηθείτε εντός του σπιτιού σας και δεν γνωρίζετε τον σωστό τρόπο ώστε να αποφύγετε τραυματισμούς και άσκοπη αύξηση σωματικού βάρους, επαναφέροντας με τον καλύτερο τρόπο την ευεξία του μυοσκελετικού σας συστήματος.

Το φυσικοθεραπευτήριό μας λειτουργεί διαφοροποιημένα αυτή την εποχή της πανδημίας από τον Κορωνοϊό Covid-19. Σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών τηρούμε αυστηρά όλους τους κανόνες υγιεινής, συνεχίζουμε τα εξατομικευμένα ραντεβού μας , εξασφαλίζοντας ότι κατά τη διάρκεια της θεραπείας σας δεν θα υπάρχουν άλλοι ασθενείς και προσωπικό σε ολόκληρο το κέντρο, διαθέτουμε άριστο εξαερισμό του χώρου, εκτελούμε αντισηψία εξοπλισμού πριν και μετά από κάθε ασθενή.

Εκτός του φυσικοθεραπευτηρίου υπάρχει η δυνατότητα να έρθουμε και στο χώρο σας για φυσικοθεραπεία.