Ο Χώρος μας

Το μοντέρνο μας Κέντρο

Το φυσικοθεραπευτήριο μας θα το βρείτε στη νέα μας διεύθυνση Σαράντα Εκκλησιών 21& Εφέσου, Νέα Σμύρνη. Πρόσφατα μεταφερθήκαμε στον ολοκαίνουργιο αυτό χώρο, υψηλής αισθητικής και μοντέρνου σχεδιασμού, βασισμένο σε υλικά κομψού αρχιτεκτονικού design.

Ο χώρος μας είναι διαμορφωμένος και απόλυτα εναρμονισμένος με όλους τους κανόνες υγιεινής, όπως ατομική υγιεινή προσωπικού και ασθενών, φυσικός αερισμός όλων των δωματίων, ειδική κατασκευή πτυσσόμενων τοιχωμάτων για ακόμη καλύτερο αερισμό και υγιεινή, αντισηψία υλικών θεραπείας και κοινόχρηστων αντικειμένων πριν και μετά από κάθε ασθενή, δημιουργία κενών διαστημάτων μεταξύ των ραντεβού για αερισμό χώρων και αποφυγή συνωστισμού, δύο χώρους αναμονής σε απόσταση μεταξύ τους, όπως πάντα εξατομικευμένη θεραπεία και έμπειρους πτυχιούχους φυσικοθεραπευτές στο πλευρό του ασθενή με σωστές γνώσεις κανόνων υγιεινής.

Δεν θα δυσκολευτείτε για το πάρκινγκ καθώς ο χώρος μας βρίσκεται στο Άνω και πιο ήσυχο τμήμα της Νέας Σμύρνης.

Πολύ κοντά μας θα βρείτε καφετέριες,  περιφραγμένη παιδική χαρά, γήπεδα και χώρους άθλησης, ενώ η πλατεία Νέας Σμύρνης και το άλσος δεν απέχουν πολύ.

Οι εγκαταστάσεις μας

Που βρισκόμαστε

Σαράντα Εκκλησιών 21 & Εφέσου, Νέα Σμύρνη
Τηλ : 210 9338388
Κιν : 6974 348 784
email : info@physio-health.gr

Αίθουσα θεραπείας   1

Αίθουσα θεραπείας   2

Αίθουσα θεραπείας   3

Διάδρομος πτυσσόμενων χωρισμάτων

Χώρος αναμονής   1

Παιδικός χώρος αναμονής

Εξωτερικός χώρος

WC ασθενών